Udgivet i Vores Livsstils & Bolig-Univers

5 tips til at gøre din næste fest endnu festligere

Af Ballonbue.dk

De fleste fester er gode på deres egen måde, men der er også nogle ting, som er med til at gøre, at en fest næsten med sikkerhed bliver noget helt ud over det sædvanlige. Det er selvfølgelig vigtigt, at gæsterne er oplagt. Det er måske ikke umiddelbart noget, man kan have kontrol over? Eller hvad? 

Der er faktisk nogle ting, man kan gøre for at få gæsterne i den rette feststemning og altså gøre festen en del festligere, end hvad den måske ellers ville have været. Hvis du gerne vil vide, hvad der skal til, for at din kommende fest kan blive endnu festligere, så se bare med herunder.

Lækker drikkelse og gode snacks

Det er lidt forskelligt fra fest til fest, om værten vælger at stå for alkohol til alle gæsterne. Hvis der kommer rigtig mange gæster, så giver det nok meget god mening, at man også beder gæsterne om at tage lidt alkohol med selv - for hvis stemningen og festen skal holdes i gang, så skal dem, der kommer, også være i godt humør, og her hjælper alkohol ofte en del. 

Hvis du dog gerne vil sikre, at den festlige stemning forbliver festlig, så kan du sørge for at lave nogle lækre drinks undervejs. Det giver mening at servere en velkomstdrink, men du kan også sagtens servere flere i løbet af aftenen, så gæsterne bevarer det godt humør og den gode stemning. Derudover giver det også pluspoint, hvis du har nogle snacks klar i løbet af aftenen, så gæsterne heller ikke bliver alt for sultne. Det kan være nogle skåle med chips og lignende, der står fremme, og hvis du gerne vil være lidt ekstra, så kan du også have noget natmad klar.

Lav det til en udklædningsfest

En anden ting, der kan gøre festen festligere, er hvis du vælger, at det skal være en temafest eller udklædningsfest. Så skal alle gæsterne altså ud og finde sig et kostume, og det er faktisk noget, som kan skabe en spænding op til festen, som ikke nødvendigvis havde været der, hvis der ikke var et tema. Når der er et tema, skal gæsterne nemlig ud og finde udklædning og tænke over udklædning et stykke tid før festen, og det gør også, at folk på forhånd har høje forventninger til festen - og det er kun en god ting, for så giver de den nok ekstra gas.

Her kan man tænke lidt ekstra over, hvad temaet lige skal være. Det skal være noget, som alle synes er sjovt, så det ikke bliver en træls byrde, at man skal klæde sig ud. Det er eksempelvis meget sjovt, hvis der er et farvetema, eller at man måske skal klæde sig ud som kendte personer. I hvert fald et tema, hvor man ved, at folk kommer til at gøre noget ud af det. Det skal nok give noget særligt til festen.

En flot ballonbue

For at gøre festen mere festlig kan man også sørge for, at gæsterne allerede inden de er kommet ind i dit hjem ved, at det bliver festligt, og at du har gjort noget ud af det - og det kan du gøre med en ballonbue, som måske er ved hoveddøren. Ballonbuen kunne eventuelt stå der i forlængelse med en rød løber, så det bliver endnu mere festligt.

Den slags pynt giver nemlig et godt førstehåndsindtryk af, hvilken slags fest det kommer til at blive; nemlig en sjov og gennemført fest, hvor der er tænkt over det hele. Og sådan et førstehåndsindtryk giver formentlig gæsterne lyst til at feste lidt mere og give den ekstra meget gas.

Masser af pynt

En ballonbue er dog ikke den eneste form for pynt, som du bør overveje til festen. For der skal selvfølgelig også være en masse pynt inde i det lokale, hvor festen bliver holdt, da det er der, som de fleste nok kommer til at opholde sig i løbet af festen. Og her kan man altså ikke få for lidt pynt - jo mere, jo bedre.

Hvis man gerne vil gøre det meget festligt, kan man vælge pynt ud fra det tema, som man har valgt for festen. Hvis du eksempelvis opfordrer gæsterne til at tage helt grønt tøj på, så giver det også god mening, at alt pynten er grønt. Det giver følelsen af, at det er meget gennemført, og det er typisk noget, der også skaber en mere festlig stemning.

Derudover findes der vildt mange former for pynt, så det er næsten umuligt at gå ned på det. Der er både guirlander, balloner, serpentiner, lanterne, glimmer og meget mere at vælge imellem, så der er næsten ikke nogen grund til ikke lige at købe lidt pynt hjem, så man kan skabe den helt perfekte, festlige stemning.

Der skal være helt styr på musik og lys

Det sidste punkt er næsten noget af det vigtigste i forhold til at gøre festen meget festlig, og det handler selvfølgelig om musik og lys - men særligt musikken. Man ved nemlig, at festen har udviklet sig til en rigtig sjov og festlig en af slagsen, hvis der opstår dansegulv. Og det gør der netop kun, hvis der også en god, høj musik, som man kan bevæge sig til og synge med på.

Her er det altså vigtigt, at man finder noget udstyr, som er i stand til at spille den høje musik, som man gerne vil have til festen. Hvis du ikke selv har en højtaler, der kan spille højt nok, til at der kan komme et fedt dansegulv i gang, hvor folk kan råbe så meget, som de vil, kan du altså overveje, om du skal leje en god højtaler - eller eventuelt låne en af en af gæsterne. Det vil i hvert fald med garanti gøre din fest mere festlig, hvis der er helt styr på musikken, så I kan danse natten lang. En god fest ender altid med dans.

Find det du mangler på ballonbue.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.356 produkter fra mere end 80 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.827 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:06:45.

6
Produkttyper
1.356
Produkter
80
Forhandlere
1.827
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.