Du er landet på Ballonbue.dk, det helt rigtige sted at finde fødselsdagsguirlande. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fødselsdagsguirlande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fødselsdagsguirlande, Flerfarvet

  • Dagens pris: 29,- kr.
  • Fundet hos Festbyen

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Festbyen.

Her kan “Fødselsdagsguirlande, Flerfarvet” fås til 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot fødselsdagsguirlande i flere farver med guldbogstaver. Perfekt til både pige- og drengefødselsdagen. Fødselsdagsguirlanden er 1,75 meter lang med teksten "Happy Birthday"….

Se hos Festbyen ❯❯

2: Fødselsdagsguirlande, Lyserød

Anden anbefaling har vi fundet hos Feststemning.dk, hvor du kan købe Fødselsdagsguirlande, Lyserød til kun 29,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den smukkeste og mest elegante fødseldagsguirlande i lyserød med guldbogstaver. Guirlanden er 175 cm lang, og hvert bogstav er 15 cm højt. Hæng den som flot pynt i vinduet, over gavebordet eller på væggen….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

3: Fødselsdagsguirlande, Blå

Sidste produkt på vores liste er Fødselsdagsguirlande, Blå som vi har fundet til 29,- hos Feststemning.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fødselsdagsguirlande i lyseblå med teksten "Happy Birthday" i guld. Flot som pynt til drengefødselsdag. Hvert flag er 15 cm højt, og guirlanden er ialt 175 cm lang….

Se hos Feststemning.dk ❯❯

Dyreste Fødselsdagsguirlande på listen er Fødselsdagsguirlande, Flerfarvet fra Festbyen med en pris på 29.00. Billigste udvalgte Fødselsdagsguirlande er Fødselsdagsguirlande, Flerfarvet som du kan købe for 29.00 hos Festbyen. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fødselsdagsguirlande data og priser er hentet fra 2 butikker (Festbyen, Feststemning.dk). Alle Fødselsdagsguirlande tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.